söndag 4 oktober 2020

Kanelbullens dag för 9 år sedan...

 För nio år sedan - på dagen idag, låg jag i en sjukhussäng - totalt livrädd! Att inte ha kontroll, är det inte det som är läskigast. Att inte veta vad de gör med en, när man är totalt utslagen och lämnar sin kropp och sitt liv i händerna på någon annan. 

Min syster fanns där, hon var nog lika rädd som jag. KOmmer ihåg att jag envisades med att hon skulle ta tunnelbanan och shoppa loss den dagen. Njuta av att gå i ett köpcentrum. Det gjorde henne ännu mer rädd - då hon förmodligen inte skulle hitta tillbaka😀
 
Syrran mumsade kanelbulle och jag kräktes. Mådde inte alls bra efteråt. Sorgligt nog tog det två dygn innan de kom på att det var morfin jag inte tålde och därför kräktes jag. 
 
Den här operationen förändrade hela mitt liv. Jag genomgick en Gastric bypass, det bästa beslutet jag tagit i mitt liv. Efter år av jojo-bantning lyckades jag. Hela 33 kg försvann under kommande året, 2012 var jag som smalast och piggast! mådde fantastiskt bra och ångrar inte en enda dag!
 
Jag kom snabbt igång med hundpromenader, först korta men sen allt längre. Ju lättare jag blev desto enklare blev allt annat. 
 
Så hurra för kanelbullens dag! Jag firar idag. 
Dotter har lovat att baka goda kanelbullar, det hoppas jag. För sist hon bakade kanelbullar - fick jag ont i magen - så GODA var dem. 
 
 

Måndag, startskottet för veckan

Veckans första dag drog igång med lämning på hunddagis vilket innebar en längre biltur för mig. Det gick bra. Är nöjd och glad över att äntl...