fredag 13 augusti 2021

Träning - det betyder nåt när man blir tillfredställd

 Jag kunde tidigare inte förstå hur det kunde vara så tillfredsställande med träning. Det var ju jobbigt! På sin höjd en cykeltur, en promenad - men fysisk svettaktivitet skrämde mig. 

Efter min gastric bypass 2011 började jag lite smått att träna på gymmet i Fårösund. Jag anlitade också en personlig coach som hjälpte mig att komma igång. Helt plötsligt vara jag fast. 

Senare gick jag över till Lena på träningsboxen, jag har aldrig haft så roligt på ett träningspass som jag hade under den tiden jag tränade där. 

Under några år har jag tränat på Form. I milon. Utamanande och roligt. Jag känner mig så fantastiskt nöjd och glad efter ett pass. Det ger mig styrka.


Min man och jag köpte också våra montainbikes 2020, det har varit ett bra köp. Vi cyklar mycket i ur och skur. Nu när vi inte har gården längre har man mer tid.


Att jag mår bra när jag tränar märks. Jag har blir gladare, får bättre självförtroende och ökar min uthållighet på många plan. Jag önskar jag förstått det tidigare. 

Det är viktigt att man hittar det som är roligt att göra. Det kan vara att cykla, att vandra, att springa eller att träna på gym. Vad man än väljer att göra - ska man se till att det gör en glad och att det känns roligt.


Måndag, startskottet för veckan

Veckans första dag drog igång med lämning på hunddagis vilket innebar en längre biltur för mig. Det gick bra. Är nöjd och glad över att äntl...