torsdag 11 maj 2023

Träff nr 2 i vår studiecirkel

 Så bra det blir när man gör något som verkligen behövs. Är så glad att jag startade denna studiecirkel. Träff nr 2 blev lika bra som träff nr 1, det surrades, pratades och skrattades. Alla hade en trevlig stund. 

Denna gång välkomnade vi ytterligare två nya deltagare. Vi pratade mycket om hur man kom fram till beslutet om att göra denna livstilsförändring. Vad är det som gör att man behöver träffa likasinnade? 
 
Även landade samtalsämnet mycket kring att en av oss står inför denna operation och vi alla kommer hålla tummarna för hon får det bra, att allt går bra och hennes återhämtningstid blir bra. 
Vi pratade om vad som blir annorlunda. Kommer man alltid att behöva tänka på allt man äter? Behöver man i hela sitt liv planera alla måltider? Kommer man alltid att behöva ha nödproviant i handväskan?
 
Ja, ni förstår - det finns så mycket att lyfta. Så mycket att prata om. 
Vi bestämde också att vi ska diskutera det där hjärnspöket som kommer och går hos alla. Vad gör när man blir olycklig i en kropp som känns helt främmande för en. Kan man göra sig av med sitt hjärnspöke? 
 
Jag tipsar återigen om boken; Ett liv med Sleeve eller Gastric bypass, vi i vår studiecirkel kommer att utgå från denna och bygga många av våra studietimmar runt denna. 
 
Ha en fin kväll. Må gott och lev livet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

ett gympass är aldrig fel

Att träna är aldrig fel. Du kan göra det på många olika sätt. Inte nödvändigtvis på gym. jag tog mig en tur ner i gymmet på hote...